Ez a weboldal cookie-t használ. Az új EU szabályozásnak megfelelően ez az üzenet az első látogatáskor megjelenik.

AOI, SPI, Röntgen és Szoftver Megoldások

 

 

VT-S500

Standard Inline 3D AOI  Beültetés után, 3D AOI Forrasztás után

 

A VT-S500 az Omron új generációs megoldása, amely 3D inspekciós lehetőségeket nyújt minimális költség mellett.

A forradalmi 3D képfeldolgozás segítségével, a VT-S500 pontosan elemzi a forrasztási pontok felületét, így biztosítva a NYÁK minőségét és megbízhatóságát. Ezen 3D techológia segítségével a forrastási inspekciós IPC irányelvek betartása könnyebb mint valaha.

A fejlett szoftver képes eltünetni a termelés során fellépő inkonzisztenciákat és zajokat, továbbá adaptálható és stabil inspekciós programok létrehozására képes. A betanítási és finomhangolási idők minimalizálásával, a VT-S500 nagy mértékben csökkenti az inspekciós költségeket, amelyeket hagyományosan az AOI renszerekhez társítanak.

Az ultra nagy sebességű inspekció és a dual lane lehetőség révén, a ciklusidők jelentősen csökkenthetők és a termelékenység drasztikusan növekszik.

A VT-S500 elérhető 15 és 20 mikronos kamera felbontással, és az inspekciózható PCB méretek: 460mm x 510mm  single-lane esetén vagy 300mm x 510mm dual-lane esetén.

 VT-S720

High-end Inline 3D AOI Beültetés után, 3D AOI Forrasztás után

 

Az Omron VT-S720 a következő generáció az AOI technológiában.

A forradalmi 3D képfeldolgozás segítségével, a VT-S720 pontosan elemzi a forrasztási pontok felületét, így biztosítva a NYÁK minőségét és megbízhatóságát. Ezen 3D techológia segítségével a forrastási inspekciós IPC irányelvek betartása könnyebb mint valaha.

A VT-S720 tervezése során az Omron arra törekedett, hogy segítsen a felhasznákóknak az inspekciós költségek csökkentésében és a befektetések optimalizálásában, azáltal, hogy a betanítási idők jelentősen csökkentek, és a programok finomhangolása sem vesz el időt a gyártástól.

 

A true-color képfeldolgozás és a fejlett szoftver képes eltünetni a termelés során fellépő inkonzisztenciákat és zajokat, továbbá adaptálható és stabil inspekciós programok létrehozására képes.

A VT-S720 jelenleg az Omron csúcskategóriás gépe az inspekciós gépek között.

 

A VT-S720 elérhető 15 és 20 mikronos kamera felbontással, és az inspekciózható PCB méret: 460mm x 510mm .

 

 

 

VT-RNS2 ptH

Standard desktop formátumú 2D AOI Forrasztás után

 

Off-line inspekcióra tervezve. A VT-RNSII-ptH ideális választás kisebb gyártók részére, akik alacsony volumenű gyártással rendelkeznek, vagy prototípus gyártásuk van.

A VT-RNSII-ptH által használt algoritmusok ugyanazok, mint az In line VT-RNSII által használtak.

A rendszer az Omron álatl szabadalmaztatott 3 színt használó kiemelő rendszer, amely bizonyítottan sikeres.

A megvilágító rendszer 360 fokban megvilágítja a tárgyat, minden szögből és irányból (dome megvilágítás).

A dome  megvilágítás előnye, hogy a beültetési íránytól és szögtől függetlenül stabil inspekciós teljesítményt ad. A nagy sűrűséggel beültetett alkalmazásoknál a forrasztási felület fényvisszaverő fényességét csökkenthetik a környező alkatrészek árnyékai.

Tulajdonságok:
 • Könnyű kezelhetőség
 • Szabadalmaztatott 3 színű kiemelő technológia
 • Nagy felbontású inspekció
 • Könnyű programozhatóság automat betanítással
 • Felhasználóbarát telepítés
 • Statisztikai analízis
 • CAD import
 • OCV fuunkció
 

 

 

 

VP6000-V

 3D Inline Paszta Inspekciós rendszer (Nyomtatás után)

 

A VP sorozat teljes 3D paszta inspekciót tesz lehtővé minden pad-en. Nagy sebességet, magas precizítású 3D inspekciót kínál inline kivitelben, nagy termelékenység mellett.

A 3CCD kamera a forrasztásra merőlegesen van elhelyezve és a projektor színes fénysávokat sugároz különböző szögben a tárgyra. A vetített fénysugarak eltérésének negyságát alakítja át magassággá, a háromszögelés elvének felhasználásával. Mivel a paszta  közvetlenül a szubsztrát felületére van nyomtatva, így az inspekció rendkívűl gyors.

A színes sávok fáziseltolásának használatával 3D képalkotás valósul meg  RGB mintájú fénnyel.

Tulajdonságok:
 • Nagy sebességű 100%-os pasztavizsgálat
 • Pontos 3D mennyiségvizsgálat
 • Egyszerű konverzió Gerber-ből a könnyű programozásért
 • Off-line programozás és data analízis
 • 2D kód olvasás (opció)

 

 

 

VT-X700

 3D AXI Post Soldering

 

Az Omron nagyfelbontású CT felvételei segítségével a BGA-tól a chip-ig, az alkatrésztípusok széles skálája vizsgálható. A 3D képrekonstrukció által az automatikus hiba-analízis kimagaslóan pontos és gyors, egy BGA estében kevesebb, mint 5 másodpercig tart. A metszet szintjének helyes érzékelése érdekében a panel görbületének kompenzációja minden egyes forrasztási helyen megtörténik. A VT-X700 zárt röntgencsövet tartalmaz, ezért a karbantartásigény minimális, ami egy fontos jellemző egy megállás nélküli működésre tervezett in-line röntgengépnél.

Jellemzők:

-          Magas precizitású röntgen CT képalkotás: a 3D CT képalkotás és viszgálati algoritmusok gyors és pontos automatikus vizsgálatot biztosítanak

-          Hatékony röntgen-technológián alapuló nagysebességű vizsgálat

-          Felhasználóbarát GUI minden részlet vizuális ellenőrzését is lehetővé teszi

-          Automatikus Komponens létrehozás

-          Automatikus panel-görbület kompenzáció

-          Valós idejű folyamat javítás (opció)

 

 

Omron Q-upNAVI rendszer

 

 

A Q-upNAVI rendszert arra tervezték, hogy a termelési folyamat hatékonyságát növelje, azáltal, hogy a gyártási  folyamat különböző fázisaiban összegyűjtött adatok segítségével, azonosítja a hibák lehetséges okait és javaslatokat tesz ezek javítására.

A Q-upNAVIprediktív inspekciót kínál a gyártás minden szakaszában, ellenőrzi az egyes folyamatok sikerességét, megmutatja a hibákat és lehetséges megoldást javasol.

Ez azt jelenti, hogy az egyes folyamatok egyedileg is vizsgálhatók, hibáikat jelzi, és ezután a folyamatok dinamikusan állíthatók és hangolhatók a gyártási ciklus során, minimalizálva ezzel a veszteségeket.

 

 

 

 •   Copyright © by ICCO EMT Kft. 2015. 

All Rights Reserved.