Ez a weboldal cookie-t használ. Az új EU szabályozásnak megfelelően ez az üzenet az első látogatáskor megjelenik.

 BTU LED

 

 

 

 

 

A BTU Pyramaxcsaládnagy kapacítású konvekciósreflowkemencéi széles körben elismertekmindnyomtatott áramkörés a félvezetőgyártás területén.

A Pyramaxreflowkemencékoptimalizáltólommentes forrsztási folyamatot, felülmúlhatatlantermelékenységet és hatékonyságot nyújtanak. Exkluzív visszacsatoltkonvekciósszabályzást,precízfűtést és hűtést,programozhatóhőátadást,és alacsony  nitrogén-fogyasztást biztosítanak alacsonyüzemeltetési költségen.

A 6,8,10és az új12zónáslevegős vagy nitrogénesmodellek,350Cmaximális hőmérsékletet ésátfogóopciós lehetőséget kínálnak.A Pyramaxreflowkemencékaziparág legsokoldalúbb képviselőiés jó ár-érték aránnyal rendelkeznek.APyramaxa BTUsaját fejlesztésűWINCONrendszerével vannak ellátva. A WINCON egyegyszerűsítettfelhasználói felületet és erősanalitikai lehetőségeket biztosít.

 

 

 

 

 

 

A Dynamo a legújabbreflow kemencecsalád, amelykifejezetten a consumer elektronikai iparág részére lett kifejlesztve.

Ismételhetőségés termikusteljesítmény.Dynamoegyszerűsítettkonfiguráció,amelymagasrendelkezésre állási időt és alacsonyfenntartási költséget biztosít.

A palettán a8,10,és12zónáslevegős vagy nitrogénesmodellek találhatók. A Dynamoreflowkemence egy értékközpontúigásló, amely mögött a BTU szervíz- és folyamattámogatása áll.

Újkonvekciós design az innovatívtermál transzferrévén nagyobb hatékonyságot biztosít.Ezlehetővé teszi a egységes hőmérséklet ésgázáramlásta kemence minden pontján.

 

 

 

 

 

 

  •   Copyright © by ICCO EMT Kft. 2015. 

All Rights Reserved.